Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ελληνική ομοσπονδία Ταεκβοντό: η νέα ψηφιακή κάρτα, τι είναι και πότε θα εκδοθεί, έκδοση κάρτας GAL/GOL

 Ελληνική ομοσπονδία Ταεκβοντό: η νέα ψηφιακή κάρτα, τι είναι και πότε θα εκδοθεί, έκδοση κάρτας GAL/GOL

Η Ελληνική ομοσπονδία Ταεκβοντό προχωράει στην έκδοση μιας νέας ψηφιακής κάρτας που θα χρησιμοποιείται ως απαραίτητο μέσο ταυτοποίησης κατά την προσέλευση και τη συμμετοχή σε όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα, Αγώνες και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται από την Ομοσπονδία . 

Η χρήση της θα ενσωματώσει και την προβλεπόμενη από το (Ν. 4479/2017 & ΦΕΚ 3254/Β’/8-8-2018) Κάρτα Υγείας Αθλητή.  

Η νέα έξυπνη κάρτα (σε μέγεθος πιστωτικής) είναι το ψηφιακό δελτίο ταυτότητας και ετήσια διαπίστευση κάθε αθλητή, συνοδού, προπονητή, μέλους αποστολής, μέλους Δ.Σ. και όλων των ατόμων που κατέχουν συγκεκριμένη ιδιότητα σε σωματείο μέλος, επιτροπή ή οργανωτική δομή που τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας μας, η οποία με το σύγχρονο αυτό μέσο θα βεβαιώνει ότι το πρόσωπο που απεικονίζει υπάγεται ή ανήκει στο συγκεκριμένο σωματείο ή διατηρεί την συγκεκριμένη ιδιότητα.

Σημαντικό στοιχείο της αναβάθμισης και ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της ομοσπονδίας είναι η νέα (έξυπνη) κάρτα της Ομοσπονδίας η οποία απευθύνεται στην κοινότητα του Αθλήματός μας. Την κάρτα θα λάβουν:

Αθλήτριες και Αθλητές

Προπονήτριες και Προπονητές

Διαιτησία

Μέλη Συλλόγων (Μέλη Δ.Σ. και Στελέχη)

Ιατροί και Φυσιοθεραπευτές

Ειδικότερα, για τη διαδικασία έκδοσης των νέων καρτών της Ομοσπονδίας:

1. Η έκδοση (ή κάθε ετήσια ανανέωση) των νέων καρτών, γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Ομοσπονδίας επιλέγοντας σύνδεσμο που θα σας σταλεί με email, στις οποίες θα αποκτήσουν πρόσβαση εξουσιοδοτημένοι χρήστες όλων των σωματείων μελών.

2. Όλα τα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίων Αθλητών, Προπονητών, Στελεχών κλπ. υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τα σωματεία στην παραπάνω υπηρεσία.

3. Μέσω της ίδιας υπηρεσίας θα υποβάλλονται στο εξής και αιτήματα για την έκδοση GAL/GOL της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας, στα οποία θα επισυνάπτονται (μεταφορτώνονται) και τα ανάλογα δικαιολογητικά.

4. Όσοι Αθλητές έχουν ήδη προβεί σε έκδοση GAL της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας για το έτος 2022, ειδικά και μόνο για την φετινή χρονιά, θα λάβουν άνευ χρέωσης και την νέα Κάρτα της Ομοσπονδίας. 

👉Διευκρινίσεις για την έκδοση νέας ψηφιακής κάρτας ΕΛΟΤ και έκδοσης GAL/GOL

_____________________________________________

Παρακάτω διαβάστε την ανακοίνωση για την έκδοση της νέας κάρτας


_____________________________________________

Κατεβάστε την ανακοίνωση


Πηγή: ΕΛΟΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ

Share:

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

View All »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

View All »

SOCIAL MEDIA


ΕΤΙΚΕΤΕΣ

AΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 

Αναγνωρισμένος σύλλογος από την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO (ΕΛ.Ο.Τ.) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ενεργό μέλος της Ένωσης Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ)!