Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Live streaming : Day 1, 2o World Taekwondo Grand-Prix 2018 στην Μόσχα, Ρωσία

Live streaming : Day 1, 2o World Taekwondo Grand-Prix  2018 στην Μόσχα, Ρωσία , 10 Αυγούστου 2018.



Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από την Μόσχα, Ρωσίας την πρώτη μέρα του World Taekwondo Grand-Prix 2018 ,όπου θα παρελαύσουν μεγάλοι αθλητές του Παγκόσμιου Ταεκβοντό, αλλά και θα απουσιάσουν  κάποια μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Αρκετές κατηγορίες είναι πραγματικά ανταγωνιστικές, καθώς τέσσερις από τους κορυφαίους μαχητές του αθλήματος δεν θα είναι στη Μόσχα. Από την ομάδα της Κορέας, οι τριπλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές Lee Dae-hoon και Tae-hun Kim θα αγωνιστούν στους Ασιατικούς Αγώνες,καθώς και οι δύο είναι κορυφαίοι υποψήφιοι στην κατηγορία -68kg και  -58kg, αντίστοιχα. Από την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, θα απουσιάσουν , η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Bianca Walkden (W + 67kg) και η δυο φορές Ολυμπιονίκης  Jade Jones (W -57kg) ,αφού επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα. Και από την Ταϊλάνδη, η νούμερο ένα στον κόσμο στην κατηγορία γυναικών -49kg  Panipak Wongpattanakit  δεν θα εμφανιστεί, αλλά θα συμμετάσχει στους Ασιατικούς Αγώνες.

Οι κληρώσεις της πρώτης μέρας (Παρασκευή 10-08-2018)

Οι νικητές και τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας (Παρασκευή 10-08-2018)

Την πρώτη μέρα τα χρυσά μετάλλια κέρδισαν: η Κροατία, Ρωσία και Κορέα.
Σ'αυτή τη διοργάνωση συμμετέχει και η Ελλάδα με πέντε (05) αθλητές.Σήμερα αγωνίστηκε  στην κατηγορία -68 ανδρών ο αθλητής  Χαμαλίδης Κωνσταντίνος και στον πρώτο αγώνα κληρώθηκε με τον Ιρανό αθλητή Soroush AHMADI.Αν και προσπάθησε πάρα πολύ για την πρόκριση δεν μπόρεσε να φτάσει στην νίκη και έχασε με σκόρ 17 -15.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην κατηγορία - 67 γυναικών  η Αθανασία Μητσοπούλου,η οποία έκανε δύο νίκες και πήρε την 4η θέση.Στον πρώτο αγώνα κέρδισε την αθλήτρια της Κόστα Ρίκα Katherine ALVARADO  με σκόρ 19 - 8, στον δεύτερο αγώνα κέρδισε την Γερμανίδα Rabia BACHMANN με σκόρ 5 - 0, και πριν από τα ημιτελικά έχασε από το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης ,την Βρετανίδα αθλήτρια Lauren WILLIAMS με σκόρ 29 - 7.

DAY 1 (Semi-finals,finals M-68kg, W-67kg, M+80kg)


Οι νικητές της πρώτης μέρας (Παρασκευή 10-08-2018)




 Πηγή: WT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ

Share:

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

View All »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

View All »

SOCIAL MEDIA


ΕΤΙΚΕΤΕΣ

AΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

 

Αναγνωρισμένος σύλλογος από την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO (ΕΛ.Ο.Τ.) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ενεργό μέλος της Ένωσης Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ)!